Planner

Als Planner ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van stocks. Het bepalen van de grootte van de stocks doe je aan de hand van verkoopsvoorspellingen. Via het ERP-pakket Lisa en Excel worden volumes bepaald en werkorders uitgestuurd naar productie. Je staat dan ook elke dag in contact met de productieleiding, met verkoop, aankoop en uiteraard jouw planning-collega’s om in een zo goed mogelijke productieplanning te voorzien.

 

Solliciteer


Vacature details

Plaatsingsdatum:4 februari 2019
Uren:40u
Opleidingsniveau:Bachelor
Afdeling:Internal Logistics
Locatie:Brugge

Wat zijn jouw taken?

  • Je bent verantwoordelijk voor de juiste balans tussen Demand (Forecast) en de aangevoerde hoeveelheden vis. Je zorgt ervoor dat er zo weinig mogelijk waste is en de stock niet te groot wordt.
  • Je bent verantwoordelijk voor een goede forecast a.d.h.v. calculaties op basis van stock, te verwachten consumptie, klantenverwachtingen….
  • Je zorgt voor het transport zodat alles tijdig bij de klant is, maar ook dat het transport op een efficiënte manier wordt uitgevoerd
  • Ook non-food materiaal zoals kratten, etiketrollen,…. neem je mee op in de planning

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een diploma Bachelor of gelijkwaardig door ervaring en je hebt een aantal jaren ervaring in planning of productie. Je kan overweg met planningssoftware (ERP, Excel…). Je bent een goede communicator en vlot in het Nederlands, Engels en Frans is een troef. Soms wordt er enige flexibiliteit in werkuren verwacht.

Als planner kan je heel correct en nauwkeurig werken, hou je van cijfers en krijg je adrenaline als je moet werken tegen deadlines. je bent een echte teamplayer.

Wat kunnen we je bieden?

  • Leer the Mowi Way kennen en je komt in een dynamische wereld terecht.
  • Marine Harvest staat borg voor een aantrekkelijk salarispakket met een ruim aanbod voordelen. We willen medewerkers Happy@Mowi houden.
  • Marine Harvest investeert graag in mensen die zich professioneel verder wensen te ontplooien.

Deel deze vacature

Terug naar vacatureoverzicht

Ben jij onze volgende Planner

Solliciteren